fantasy böcker
Meny

Startsida

Författarporträtt

Fantasyserier

Fantasyböcker


Lägg till en egen artikel


Forum


Fantasy Böcker - Recension Sagan om Arathea av Lisbeth M Petersson

Det är inte ofta det dyker upp nya svenska fantasyförfattare, särskilt inte kvinnor, och absolut inte någon som lyckas med att både skriva fängslande fantasy och samtidigt vågar lite mer än andra. Sagan om Arathea är fängslande, oerhört spännande, och med ett persongalleri som både roar och berör. Huvudpersonen är kvinna, och slår både läsaren och sina följeslagare med häpnad. En magisk talisman, en mytomspunnen legend, och en förmodat utdöd kungaätt är ingredienser som skruvar upp spänningen på högsta nivå. Humor och värme gör berättelsen levande, och de fantastiska personbeskrivningarna för in huvudpersonerna i medvetandet hos läsaren så att man tycker sig känna dem personligen.
Jag rekommenderar Sagan om Arathea varmt till alla fantasyfans, och till alla övriga som gillar en bra historia som berättas med inlevelse och humor.


------sponsrade länkar------
För att handla böcker online rekommenderas Adlibris
För begagnade fantasyböcker gå till svenska Tradera eller eBay
Fantasyböckers Forum

Ifall ni vill diskutera, kritisera, och debattera frågor rörande t.ex. de författarporträtt och bokrecensioner listade på Fantasy böcker så kan ni besöka forumet.

Klicka här för att gå till forumet
Bidra med eget material till Fantasyböcker!
Skriv ett eget författarporträtt eller recension och länka till er hemsida genom att klicka här
Kontakt:
info {at} fantasy-bocker com
Fantasy böcker ©